Vreau să ajut cu
Animal Society

Animal Society

Începând cu 8 martie, Animal Society și partenerii săi, Four Paws International, Consiliul Județean Ilfov și Adăpostul Speranța, sunt prezenți în Gara de Nord și în aeroportul Henri Coandă, pregătiți pentru a oferi asistență și sprijin pentru animalele de companie ale refugiaților ucraineni. Medicii veterinari, psihologii și voluntarii din pavilionul Animal Society sunt pregătiți să ofere gratuit asistență medicală, hrană umedă și uscată, cuști de transport, etc.

București
AJUTACUM
Asociația LOGS

Asociația LOGS

Strategia noastră de răspuns este să oferim consiliere și informare pentru persoanele care părăsesc Ucraina prin trei canale principale: call-center, consiliere directă individuală și de grup și diseminarea online a întrebărilor frecvente întâmpinate de refugiații ucraineni. A doua direcție este de a oferi asistență materială de urgență migranților ucraineni care rămân în România, tichete de urgență pentru cumpărături pentru a le permite să rămână independenți.

Timișoara
AJUTACUM
Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts a fost înființată cu scopul de a acorda sprijin financiar și material persoanelor cu nevoi speciale, dar în mod special patrupezilor pentru a-și găsi familii iubitoare. Odată cu izbucnirea razboiului, Lugera Hearts și-a îndreptat atenția în mod special către familiile afectate de acest conflict.

Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara
AJUTACUM
Asociația Șansa Ta

Asociația Șansa Ta

Asociația Șansa Ta acordă ajutor umanitar pentru hrană și facilitează, în colaborare cu ONG-uri, autoritati și companii private, adăpostirea refugiaților din Ucraina și oferă asistență medicală.

București
AJUTACUM
Asociația Sufleterra

Asociația Sufleterra

Asociația Sufleterra acordă ajutor umanitar pentru hrană, materiale medicale consumabile, haine, precum și alte obiecte de uz caznic refugiaților din Ucraina.

Dobroești (Ilfov)
AJUTACUM
Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator se implică în acțiunile și inițiativele partenerilor săi, în trei mari direcții: cu DGASMB și direcțiile de sector București – pentru oferirea de materiale și produse necesare și voluntari disponibili pentru centrele de refugiați; cu Vola.ro – pentru achiziționarea biletelor de avion/autocar pentru transportul în siguranță către destinațiile finale; cu Fundația pentru S.M.U.R.D – prin activități de sprijin și primire refugiați la punctul de graniță Isaccea.

București, Isaccea
AJUTACUM
Crucea Roșie Română

Crucea Roșie Română

Misiunea Crucii Roșii Române este de a ajuta populația civilă ucraineană care ajunge pe teritoriul României, dar și pe civilii aflați în mare nevoie în Ucraina. Astfel intervenim activ pe patru direcții: asigurăm puncte de informare și asistență umanitară permanente, în punctele de frontieră; oferim sprijin centrelor de cazare; efectuăm transporturi umanitare în Ucraina; colectăm donațiile în bunuri în toate cele 47 de filiale.

Național
AJUTACUM
Fundația Comunitară Galați

Fundația Comunitară Galați

Prin „Fondul de Urgență Galați – Refugiați în siguranță” dorim să adresăm nevoile urgente cât și pe termen mediu și lung ale persoanelor care fug din calea războiului din Ucraina, care pot ține atât de situația locativă, nevoie de hrană, mâncare, servicii medico-sociale, psihologice, educaționale sau juridice, nevoi ce țin de transport sau siguranța acestora sau de îndrumarea refugiaților pentru încadrarea în muncă a adulților.

Galați
AJUTACUM
Fundația de Sprijin Comunitar

Fundația de Sprijin Comunitar

Fundația de Sprijin Comunitar, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Bacău, derulează o campanie de strângere de fonduri utilizate pentru ajutorarea refugiaților ucraineni stabiliți sau aflați în tranzit pe raza județului Bacău, pentru a asigura transportul donațiilor sau transportul refugiaților, dar și pentru achiziționarea de alimente, medicamente, paturi, deschiderea/dotarea de noi spații de cazare, transporturi umanitare către Ucraina, etc.

Bacău
AJUTACUM
Fundația Inimă de Copil

Fundația Inimă de Copil

Fundația Inimă de Copil acoperă nevoi de transport, medicale și materiale ale familiilor de refugiați, amenajarea de spații educative pentru copii, suport social, dar și găsirea unor soluții pe termen lung pentru cei ce vor sa rămâna în România.

Galați
AJUTACUM