Vreau să ajut cu
ACCEPT

ACCEPT

ACCEPT oferă refugiaților LGBTQIA+ din Ucraina sprijin de relocare, cazare și servicii gratuite de consiliere psihologică și juridică. Ajută-ne financiar să sprijinim eforturile de relocare a persoanelor LGBTQIA+ blocate în Ucraina.

București
AJUTACUM
ASEP - Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie

ASEP – Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie

Echipa ASEP – Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie – desfășoară activități pentru refugiații ucraineni care sunt cazați pe teritoriul României precum: asistență psihologică adulților și copiilor în limbile română și engleză, activități pentru copii și crearea unor materiale educative & colectarea donațiilor la sediul organizației.

București
AJUTACUM
Asociația Adi Hădean

Asociația Adi Hădean

Asociația Adi Hădean extinde programul Solidar Social în centrele de refugiați ucraineni. Alături de voluntarii World Central Kitchen și Social Gastronomy Movement, asigurăm hrană caldă în Sighetu Marmației, Botoșani, Iași, București, Constanța.

Botoșani, București, Constanța, Iași, Sighetu Marmației
AJUTACUM
Asociația ANAID

Asociația ANAID

După doar trei zile de la izbucnirea războiului în Ucraina am organizat un centru de voluntari la Autogara Filaret, care între timp a devenit al doilea punct de intrare a refugiaților în București, și un al doilea centru la Gara Obor. Acolo ajutăm peste 800 de persoane pe zi prin intermediul rețelei de peste 250 de voluntari.

București
AJUTACUM
Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi a lansat un task force pentru sprijinirea copiilor ucraineni cu cancer. Aceștia au la dispoziție un call center sau un formular în platformă de unde sunt direcționați către clinica de oncologie pediatrică potrivită nevoilor lor medicale.

Național
AJUTACUM
Asociația Frends pentru Dezvoltare București & Uniunea Studenților din România & Rotary Club Cișmigiu

Asociația Frends pentru Dezvoltare București & Uniunea Studenților din România & Rotary Club Cișmigiu

Împreună suntem mai puternici! Mai multe asociații studențești din București și-au unit forțele pentru a ajuta refugiații din Ucraina. Aceștia colectează donații în incinta Silver Church și pot fi susținuți și financiar pe o platformă dedicată.

București
AJUTACUM
Asociația KinetoBebe

Asociația KinetoBebe

Asociația KinetoBebe este coordonatoarea a trei Centre de recuperare pediatrică situate în București. Ne alăturăm eforturilor de a ajuta familiile refugiate cu copii din Ucraina prin programe gratuite de recuperare prin kinetoterapie pentru copii (0 luni – 16 ani) și consiliere psihologică gratuită pentru copii și familiile lor.

București
AJUTACUM
Asociația LOGS

Asociația LOGS

Strategia noastră de răspuns este să oferim consiliere și informare pentru persoanele care părăsesc Ucraina prin trei canale principale: call-center, consiliere directă individuală și de grup și diseminarea online a întrebărilor frecvente întâmpinate de refugiații ucraineni. A doua direcție este de a oferi asistență materială de urgență migranților ucraineni care rămân în România, tichete de urgență pentru cumpărături pentru a le permite să rămână independenți.

Timișoara
AJUTACUM
Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts a fost înființată cu scopul de a acorda sprijin financiar și material persoanelor cu nevoi speciale, dar în mod special patrupezilor pentru a-și găsi familii iubitoare. Odată cu izbucnirea razboiului, Lugera Hearts și-a îndreptat atenția în mod special către familiile afectate de acest conflict.

Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara
AJUTACUM
Asociația M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E.

Asociația M.A.M.E. este alături de mamele cu copii din Ucraina prin: donarea de medicamente și produse de igienă personală, oferirea de servicii psiho-medicale, traducerea unor documente medicale, suport în găsirea unor soluții de cazare.

București
AJUTACUM