Vreau să ajut cu
Animal Society

Animal Society

Începând cu 8 martie, Animal Society și partenerii săi, Four Paws International, Consiliul Județean Ilfov și Adăpostul Speranța, sunt prezenți în Gara de Nord și în aeroportul Henri Coandă, pregătiți pentru a oferi asistență și sprijin pentru animalele de companie ale refugiaților ucraineni. Medicii veterinari, psihologii și voluntarii din pavilionul Animal Society sunt pregătiți să ofere gratuit asistență medicală, hrană umedă și uscată, cuști de transport, etc.

București
AJUTACUM
ASEP - Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie

ASEP – Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie

Echipa ASEP – Asociația pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie – desfășoară activități pentru refugiații ucraineni care sunt cazați pe teritoriul României precum: asistență psihologică adulților și copiilor în limbile română și engleză, activități pentru copii și crearea unor materiale educative & colectarea donațiilor la sediul organizației.

București
AJUTACUM
Asociația Adi Hădean

Asociația Adi Hădean

Asociația Adi Hădean extinde programul Solidar Social în centrele de refugiați ucraineni. Alături de voluntarii World Central Kitchen și Social Gastronomy Movement, asigurăm hrană caldă în Sighetu Marmației, Botoșani, Iași, București, Constanța.

Botoșani, București, Constanța, Iași, Sighetu Marmației
AJUTACUM
Asociația ANAID

Asociația ANAID

După doar trei zile de la izbucnirea războiului în Ucraina am organizat un centru de voluntari la Autogara Filaret, care între timp a devenit al doilea punct de intrare a refugiaților în București, și un al doilea centru la Gara Obor. Acolo ajutăm peste 800 de persoane pe zi prin intermediul rețelei de peste 250 de voluntari.

București
AJUTACUM
Asociația Frends pentru Dezvoltare București & Uniunea Studenților din România & Rotary Club Cișmigiu

Asociația Frends pentru Dezvoltare București & Uniunea Studenților din România & Rotary Club Cișmigiu

Împreună suntem mai puternici! Mai multe asociații studențești din București și-au unit forțele pentru a ajuta refugiații din Ucraina. Aceștia colectează donații în incinta Silver Church și pot fi susținuți și financiar pe o platformă dedicată.

București
AJUTACUM
Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts

Asociația Lugera Hearts a fost înființată cu scopul de a acorda sprijin financiar și material persoanelor cu nevoi speciale, dar în mod special patrupezilor pentru a-și găsi familii iubitoare. Odată cu izbucnirea razboiului, Lugera Hearts și-a îndreptat atenția în mod special către familiile afectate de acest conflict.

Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiești, Sibiu, Timișoara
AJUTACUM
Asociația Magic

Asociația Magic

Asociația Magic își întinde și ea mâinile de ajutor către oamenii care fug din calea atrocităților războiului, cu toată viața într-o valiză. Sprijinim efortul umanitar prin transport intern sau extern, cazare, hrană și navigare medicală.

Dobroești (Ilfov)
AJUTACUM
Asociația Națională a Surzilor din România

Asociația Națională a Surzilor din România

Asociația Națională a Surzilor din România acordă asistență și sprijin refugiaților ucraineni surzi, prin asigurarea comunicării și interpretării, gestionarea procedurilor de transport și cazare, colaborarea cu autoritățile la toate nivelurile.

Național
AJUTACUM
Asociația pastel

Asociația pastel

Asociația pastel acordă ajutor refugiaților constând în pături, radiatoare, tunuri de căldură, saci de dormit pentru adulți/copii, pilote, lenjerii de pat, pelerine și patch-uri de încălzit pentru mâini, alimente, produse de îngrijire personală.

Național
AJUTACUM
Asociația Rădăuțiul Civic

Asociația Rădăuțiul Civic

Cu ajutorul donațiilor primite prin ,,Fondul pentru solidaritate” acordăm ajutor umanitar refugiaților de la punctul de trecere a frontierei din Siret, alături de Crucea Roșie, conectăm nevoi cu resursele disponibile, fie că este vorba de transport, cazare sau alimente, organizăm transporturi umanitare peste graniță (Cernăuți, Mahala, Bănceni), facilităm donații între companii și instituții ale statului.

Rădăuți, Siret
AJUTACUM